колко струва притескателния диск на саединитела ако някои знае горе доло цената с ремонта
Известие
Collapse
No announcement yet.
съединител за 145-ца
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от net_scooterза 1.7 16V ,комплекта е 146 лв. на Mecarm/италиянски/
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от LisanГоворите глупости, слага се само Валео или Ап, което е с качеството на Валео и струва комплекта и на двата 190лв. Всичко друго е компромис.
питам, шото в еПера наистина дават варианти с Валео и Ап за нашите коли, и може да е интересно да видим другата опция кви пари е и прочие'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Стамболийски и Одрин е магазина, комплекта включва, притискателен Ап,феродов Валео и лагер. Слагаите и няма да збъркате, алтернативите карат по 5000-6000км и тропат съединителитеRANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Като стана въпрос за "непроверени марки" не се залъгвайте наистина, защото съм със съединител на 10к километра, който издъхва брутално, а не съм чак такъв душманинКомпромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.
Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър)
Fiat Brava JTD
Comment
-
здравейте всички аз съм нов тук, както и въоще с алфите. Отскоро имам 146 1.8 ts. Сега имам проблем със съединителя. До оня ден отлепяше горе, а вчера пропадна почти долу и сега за да вклщча на скорост или за да тругна трябва да го удрям напряаво в пода. Не знам какво става..... А и вече трябва да си го връщам с крак
Случвало лиму се е на някой подобно нещо????
Comment
-
Първоначално публикувано от e1mentздравейте всички аз съм нов тук, както и въоще с алфите. Отскоро имам 146 1.8 ts. Сега имам проблем със съединителя. До оня ден отлепяше горе, а вчера пропадна почти долу и сега за да вклщча на скорост или за да тругна трябва да го удрям напряаво в пода. Не знам какво става..... А и вече трябва да си го връщам с крак
Случвало лиму се е на някой подобно нещо????'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
Comment